top of page

PERSONVERNERKLÆRING

Peak Services AS er ansvarlig for behandlingen av personopplysninger som beskrevet i denne personvernerklæringen. Vi tar personvern på alvor og ønsker å gi deg innsikt i hvordan vi samler inn, bruker og beskytter dine personopplysninger.

Personopplysninger er per definisjon alle opplysninger og vurderinger som kan knyttes til deg personlig. Dette inkluderer eksempelvis navn, e-postadresse, telefonnummer og adresse. I noen tilfeller vil også bruksmønstre på nettsiden, som hva du har klikket på og annen adferd være definert som personopplysninger.

Hvilke personopplysninger samler vi inn?

Personopplysningene samles inn direkte fra deg eller genereres i forbindelse med at du bruker våre tjenester og produkter. Vi mottar, samler inn og lagrer informasjon du legger inn på nettsiden vår eller gir oss på annen måte. Dersom du benytter kontaktskjema på nettsiden vår, vil dette blant annet kreve innsendelse av personopplysninger. 

 

Formål med behandlingen

Dersom du er kunde hos oss, eller ønsker å bli det, samler vi inn nødvendig informasjon som persondata. Denne informasjonen er nødvendig for at vi skal kunne ha et kundeforhold til deg, og for at vi skal kunne hjelpe deg ved eventuelle henvendelser sendt inn via alle våre kanaler (kontaktskjema, telefon, e-post osv.)

 

Informasjon om informasjonskapsler (Cookies)

Informasjonskapsler (Cookies) er små biter data som lagres på datamaskinen eller mobiltelefonen din når du besøker nettsteder. Vi bruker informasjonskapsler for å hjelpe deg med å navigere effektivt og utføre visse funksjoner. Informasjonskapslene som er kategorisert som «nødvendige» lagres midlertidig i nettleseren din da de er avgjørende for å aktivere de grunnleggende funksjonene til nettstedet. 

Kontakt

Du har rett til innsyn, retting og sletting av dine personopplysninger. Ta kontakt med oss på post@peakservices.no dersom du har noen spørsmål.

bottom of page