top of page
Image by Towfiqu barbhuiya

REGELMESSIG RENHOLD

Alt av regelmessig renhold 

Ved vår bedrift setter vi kundens helse og trivsel i høysetet. Som en del av vårt omfattende tjenestetilbud, tilbyr vi regelmessig renhold for bedrifter. Vi forstår viktigheten av et rent og hygienisk arbeidsmiljø, både for ansattes trivsel og for å opprettholde et positivt omdømme. Vårt dedikerte team av renholdsfolk er opplært og utstyrt for å levere pålitelige tjenester som gir bedriften din et trygt og sunt arbeidsmiljø.

Kjøpesenter 

På et kjøpesenter er det mange besøkende hver dag. Og alle har med seg sin porsjon av bakterier. Derfor er det viktig å sørge for godt renhold på kontaktflater som rekkverk, dører, heiser, rulletrapper etc utover vanlig rengjøring. Vi har renholdsmaskiner for store flater.
 

Brakkevask

Vi tilbyr grundig brakkevask for god trivsel og hygiene. Peak utfører alt fra vask av lomp-brakker, spisebrakker, wc og garderobe samt møteromsbrakker. Et renere inneklima gir økt trivsel blant ansatte og arbeidere. Vi sørger for at det er nok antibac, såpe og tørkepapir.

Idrettsanlegg/
treningsenter

Et godt vedlikehold gir høy ytelse og god standard over tid. Det er stor slitasje på gulvflater og annet. Utover dette tar vi selvsagt av oss at garderobene er innbydende og rene og andre ønskelige områder.
 

Kontorrenhold 

Vi tilpasser renholdet av dine kontorer etter ditt behov! Vi skreddersyr et tilbud etter hva du ønsker vedrørende hyppighet og omfang. Vi rengjør alle flater, tømmer søppel, etterfyller såpe og papir. Noen flater må tas ofte, andre har behov for en annen renholdsyklus. Vi skreddersyr en avtale som passer deg og din bedrift uavhengig av størrelse på lokasjon!

Et godt renhold skaper trivsel blant de ansatte.
 

Borettslag 

Vi utfører trappevask, vi liker at beboere trives når fellesarealene er i god stand og rengjort.

Peak Services tilbyr alt dere skulle ha behov for. Eksempler på dette er fasadevask, vindusvask, garasjevask eller balkongvask.

Ring oss for en befaring og et godt tilbud.

ANDRE TJENESTER

Crane at Work

RIGG OG BYGGEPLASSTJENESTER

Cleaning the Hallways

TEMPORÆRT RENHOLD

bottom of page