top of page
Cleaning the Office

TEMPORÆRT RENHOLD

Byggvask

Vi utfører alt av renhold i forbindelse med byggeprossesen. Det samler seg mye rester og smuss under bygging. Det er viktig å holde unna for et godt miljø på arbeidsplassen. Et bygg som ikke er rengjort slik det skal kan få sopp og mugg. Vi har lang erfaring innen byggvask.

Ved avsluttende rengjøring ryddes alle lokaler og alle flater behandles i form av vasking, tørking eller støvsuging etter avtale før overlevering.

Gulvbehandling  

Peak behandler ditt gulv. Vi kan bone eller slipe ditt gulv etter ønske. Det er viktig å behandle gulvet ditt ofte

Teppe og møbelrens 

Tepper og møbler trenger også vedlikehold. Dyprens og impregnering forlenger levetiden.

Vi tilbyr rens og impregnering av alle typer tekstiler, møbler og gardiner.

RTB renhold

Vi utfører Rent Tørt Bygg i henhold til RIF og Insta 800 som er system og standarder som bedømmer og fastsetter kvaliteten på rengjøringen. RTB er bygget opp som en filosofi at ryddige og rene arbeidsplasser gir høyere trivsel og glede i arbeid lavere sykefravær og høy arbeidseffektivitet. Med bra renhold får man med seg alt byggestøv slik at det ikke dukker opp når bygget er ferdig og gir dårlig inneklima.

PEAK rengjør etter beskrevet intervall og frekvens, alle ellers påkrevde oppgaver samt avsluttende og klargjørende bygg rengjøring.

Flyttevask

Vi utfører flyttevask ved behov. Skal du selge bolig kan vi ta oss av full rengjøring av boligen før overtakelse. Vi benytter internkontroll og sjekklister for å ivareta kvaliteten.

Vindus og fasaderenhold

Vi vasker og rengjør alle fasader. Våre ansatte har liftsertifikat og fallsikringskurs. Peak sørger for at det ikke etterlater riper eller skjolder.

Hovedrengjøring 

Vi utfører komplett nedvask både av boliger og næringslokaler.

ANDRE TJENESTER

processed-9EB35C5D-8295-4F9B-BFA1-73E819954F62-7AB300E0-1E7E-400E-A073-0164A508C903.jpeg

REGELMESSIG RENHOLD

Construction

RIGG OG BYGGEPLASSTJENESTER

bottom of page