top of page
Construction Crane

RIGG OG BYGGEPLASSTJENESTER

Riggarbeid/

Byggeplasstjenester 

Vi tilbyr det meste innen riggarbeid. Vi sørger for å ha en ryddig byggeplass til enhver tid samt bidrar til tillegg og hjelpearbeider i byggeperioden. Peak bistår flere store aktører med tjenester som gir fin flyt i prosjektene. Dette for at de ulike fagene som produserer -slipper å utføre støttefunksjoner, tiltak underveis for at en byggeplass skal være trygg og fungerende. Vi har kompetent personell som utfører enkle oppgaver, sikre byggeområdet, kontroll på vann, snø, is, byggestøv, ryddighet på byggeplass etc.

Lettriving 

Vi tilbyr både miljøsanering, innvendig rensk av bygg. Byggherre ønsker ofte å beholde konstruksjonen av bygget, men å rive ned alt innvendig. Vi stripper bygget ned, alt fra det vegger til det elektriske.

Peak utfører også fjellsplitting, senking av kjellergulv og utgraving av kjellere. I den forbindelse bruker vi betonggulvsag og liten graver eller rivningsrobot.  Vi i Peak services stiller med slagkraftig mannskap til slike jobber.

Logistikk på byggeplass

Peak Services har god erfaring med byggeplasslogistikk. Vi sørger for transportkoordinering, logistikk på plassen, frakte materialer fra avlossingsted til rett tid og til monteringspunkt i bygget.

ANDRE TJENESTER

processed-9EB35C5D-8295-4F9B-BFA1-73E819954F62-7AB300E0-1E7E-400E-A073-0164A508C903.jpeg

REGELMESSIG RENHOLD

Cleaning the Hallways

TEMPORÆRT RENHOLD

bottom of page